Ekm

Okul Aile Birliğimizin 12 Aylık Denetim Raporu ekte sunulmuştur.

Şbt

Okulumuz 4/D Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Mesude EMEKTAR rehberliğinde "Doğa Benim Her Şeyim" isimli e-Twinning projesine katılmıştır.

Öğr. Gör. Dr. Zehra ÜNAL okulumuz öğrencilerine hijyen eğitimi verdi.

Ağu

Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün Psiko-Sosyal Destek Analiz Çalışması kapsamında okulumuzda 8 gönüllü velinin katılımıyla 6 oturumluk eğitim çalışması yapılacak.

Ock

Velilerimize yöenlik Diyaliz Hekimi Dr. Metin ÇITAK tarafından 'Mevsimsel İnfluenza Gribal Enfeksiyonlardan Korunma' konulu seminer verildi.

Ock

Çorum Valisi Sayın Mustafa ÇİFTÇİ' nin eşi Sayın  Azime  ÇİFTÇİ;  Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü,  Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcılarının eşleri ve Kent Konseyi üyesi Firdevs YALÇIN ile birlikte okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

28 Kasım Perşembe Okul Rehberlik Öğretmenleri tarafından Çocuk İhmali ve İstismarı Aile Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Ekm

Diyetisyen Elif İrem UMUÇ tarafından okulumuz velilerine yönelik "Çocukluk Çağında Beslenme" konulu seminer gerçekleştirildi.

Ekm

Kırıkkale 14 Yaş ve Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası 10 yaş grubunda takım olarak Türkiye Şampiyonu olan ve E-Twinning projesinde yer alan öğrencilerimiz Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ekm

Okula yeni başlayan öğrencilerin ailelerine yönelik "Okula Uyum" başlığıyla aile eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Eyl

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 5 Eylül Perşembe günü 1. sınıf öğrencilerinin uyum programıyla birlikte başladı.

Eyl

Öğrenciler, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar sayesinde hem eğlendi, hem de bilgi ve becerilerini arttırdı.

Haz

Öğrencilerimiz, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Murat KOLCU' nun eşi Sayın Fatma KOLCU' nun elinden karnelerini aldı.

Nis

2023 eğitim vizyonu kapsamında okulumuzda oluşturulan beceri tasarım atölyeleri etkinlikleri Ahl Park AVM´ de sergilendi.

Nis

Okulumuzda, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yahya ÇOBAN´ın da katılımıyla, "Okuma-Yazma Seferberliği" kapsamında açılan II. Kademe Okuma-Yazma Kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler için belge dağıtım töreni yapıldı.