Mrt

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırdığı gibi çocuklarımız için bir tehlike oluşturabileceği de bir gerçek.

Şbt

İlimizde yapılan oryantiring yarışmalarında öğrencilerimiz E10 ve E12 kategorilerinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Ara

Yeşilay'ın başlattığı 'Benim Kulübüm Yeşilay' projesi kapsamında okulumuzda 108 öğrencimiz Yeşilay gönüllüsü oldu.

Ara

Okulumuzda 7 Aralık 2018 günü "Çocukların Gelişim Dönemi Özellikleri ve Mahremiyet Eğitimi" başlığında aile eğitim semineri gerçekleştirildi.

Bir hukukçu gözüyle çocuk ihmali ve istismarı ele alındı.

Ekm

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi´ nin katkılarıyla Diyetisyen Berna ARSLAN DEMİRBAŞ tarafından okulumuz velilerine yönelik Çocukluk Çağında Beslenme konulu seminer gerçekleştirildi.

Ekm

Okula yeni başlayan öğrencilerimiz için uygulanan oryantasyon çalışmalarının bir ayağı olarak Okula Uyum ve Okul Korkusu" başlığında aile eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 1. sınıf öğrencilerimiz için uyum etkinlikleri ile başladı.

May

Okulumuz öğrencileri Türkiye Oryantiring Federasyonu´ nun 12-13 Mayıs tarihlerinde Bursa İnegöl´ de düzenlemiş olduğu 14 yaş ve altı Türkiye şampiyonusunda birincilik kupasını aldı.

May

Öğrencilerimiz yılsonu pikniğinde ailesiyle birlikte eğlendi. 4. Sınıf öğrencilerimiz kep atarak mezuniyet heyecanını yaşadı.

May

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri 2017/2018 Geleneksel Çocuk Oyunları Yakan Top kategorisinde birinci oldu.

Nis

Her yıl olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Nis

Mrt

Çanakkele Zaferimizin 103. yıldönümünde aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.