ÇORUM / MERKEZ - İsmail Kakaç İlkokulu

Çorum Valisi Sayın Mustafa ÇİFTÇİ'yi makamında ziyaret ettik.

Kırıkkale 14 Yaş ve Altı Türkiye Oryantiring Şampiyonası 10 yaş grubunda takım olarak Türkiye Şampiyonu olan ve E-Twinning projesinde yer alan öğrencilerimiz Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete öğrencilerimizle birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer YILMAZ, Okul Müdürümüz Ender Özcan ÖZÇAKIR, sınıf öğretmenlerimiz Onur TORBACIOĞLU ve Nuran ŞAHAN ve rehberlik öğretmenimiz Caner TURAN da katıldı.

Ziyarette Okul Müdürümüz Ender Özcan ÖZÇAKIR, okulumuzda yapılan sportif, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdi. Çorum Valisi Mustafa ÇİFTÇİ, başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederek öğrencilerimize hediyeler ve okulumuza plaket takdim etti.

09-10-201909-10-201909-10-2019

Yayın: 09.10.2019 - Güncelleme: 06.01.2020 09:27 - Görüntülenme: 486