T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MERKEZ - İsmail Kakaç İlkokulu

Okulumuzda Psiko-Sosyal Destek Analiz Çalışması

Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün Psiko-Sosyal Destek Analiz Çalışması kapsamında okulumuzda 8 gönüllü velinin katılımıyla 6 oturumluk eğitim çalışması yapılacak.

Eğitim öncesinde konuşma yapan Okul Müdürü Ender Özcan ÖZÇAKIR, "Eğitim her koşulda çocuklarımız için vazgeçilmez bir unsurdur. Bu içinde bulunulan koşula göre uzaktan ve yüz yüze olabilir. Bizler okul ortamında riskleri en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizler de çocuklarınızın kaygılarını anlamak, onları takip etmek ve salgının yarattığı kaygıyı normalleştirmek için çaba göstermelisiniz. Bugün yapılacak eğitimde bunun bir parçası. Ben şimdiden Rehber Öğretmen Filiz OBUZ' a ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

İlk oturum Çorum Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Bölümü Rehber Öğretmeni Filiz OBUZ' un sunumlarıyla gerçekleştirildi. Eğitimin amacı öğrencilerin pandemi dönemindeki duygu durumlarına yönelik velilerin baş etme becerilerini kullanımını desteklemek.

17-08-202017-08-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.08.2020 - Güncelleme: 17.08.2020 14:42 - Görüntülenme: 298
  Beğen | 0  kişi beğendi