Cemalettin TUNÇ - Okul Müdürü

1970 yılında  Çorum´da doğdu.  Öğrenim hayatı sırasıyla Kale İlkokulu, Eti Ortaokulu, Kayseri Lisesi´ni bitirdi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Samsun Canik Başarı Üniversitesinde İşletme Alanında Yüksek Lisans yaptı. 1994 yılnıda öğretmenliğe başladı. Gaziantep , Amasya ve Çorum illerinde çeşitli okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Alaca İlçesi Mimar Sinan İlköğretim okulu müdürü iken 2014 yılı ekim ayında Karşıyaka İlkokulu müdürü olarak göreve başladı.  Evli ve üç  çocuk babası olan Cemalettin Tunç çocukluğundan beri Karşıyaka semtinde ikamet etmektedir. 28.07.2023 Tarihi itibariyle okul müdürü olarak İsmail Kakaç İlkokulunda görevine başlamıştır.